https://www.youtube.com/watch?v=hh-P0PPolCI

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ο SS, οι EYA, ο DÒMHNALL κι ο ΘΕΟΣ


Με την εκλογή του ο Ντόμχναλ συγκλόνισε με ποικίλους τρόπους το αμερικάνικο έθνος και τα άλλα έθνη του πλανήτη. Πολλοί συμπατριώτες του πιστεύουν ότι η εκλογή του είναι επέμβαση του Θεού στα ανθρώπινα πράγματα, επέμβαση που ήρθε ως αποτέλεσμα των προσευχών των Ευαγγελικαλιστών (ΕΥΑ).

Ο Steve Strang (SS), τουλάχιστον, είναι πεπεισμένος.




O SS είναι ηγετική μορφή των ΕΥΑ, ένας από τους 25 Εκλεκτούς ΕΥΑ, δημοσιογράφος, μπίζνεσμαν, έντερπρενέρ (ο μπίζνεσμαν περπατά σε καθορισμένο μονοπάτι, ο έντερπρενέρ πιστεύει ότι χαράζει το δικό του το οποίο γίνεται οδηγός για άλλους μπίζνεσμεν), και ιδιοκτήτης των Charisma Media.

(ανάμεσα στα χιλιάδες βιβλία που έχουν εκδώσει και εκδίδουν τα Charisma Media και τα καταπληκτικά best seller «23 λεπτά στην Κόλαση» και «Ο Παράδεισος Είναι Τόσο Αληθινός»).

Το 2003 είχε προσλάβει έναν εξειδικευμένο συγγραφέα που έγραψε κατά παραγγελία το "The Faith of George W. Bush", το οποίο τα πήγε σχετικά καλά (500.000 αντίτυπα)
[το βιβλίο έχει ως προμετωπίδα τους πρώτους στίχους της Θείας Κωμωδίας  του Δάντη, δηλ. της Κολάσεως (σε μετάφραση Γ Κότσιρα):

«Μες τα μισά του δρόμου της ζωής μας,
Σε δάσος βρέθηκα σκοτεινιασμένο,
Γιατί είχα το σωστό δρόμο χαμένο.
Αχ! και τι δύσκολο να το ιστορήσω
το θρασεμένο κι άγριο εκείνο δάσος,
που φόβο η θύμησή του ξαναφέρνει!
Πικρότερος λιγάκι μόνο ο Χάρος….», και τα λοιπά]


Τo 2017 αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει ο ίδιος για το πώς βίωσε την Εκλογή του Ντόμχναλ μέσω της προσευχής και για το πώς αντιλαμβάνεται το ότι η εκλογή αυτή είναι θεϊκή παρέμβαση (God and Donald Trump).


Απ΄ότι λένε αυτοί που το δάβασαν είναι ένα βιβλίο λιγότερο για τον Τραμπ και περισσότερο για τους χαρισματικούς ΕΥΑ που ήταν και οι πρωτοπόροι πρώιμοι υποστηρικτές του. Τον είδαν σαν ένα εξαγνισμένο-αναγεννημένο Άσωτο Υιό (playboy, τζόγος, πολλοί γάμοι) που θα σώσει το έθνος από την κατρακύλα του Ομπάμα (γκλομπαλισμός, μεγάλο κράτος, ο (κατ΄αυτούς) συνεργάτης των Ναζί George Soros κτλ).

To λογοτεχνικό είδος λέγεται πνευματική αγιογραφία (spiritual hagiography) και ακμάζει.



Καλή μας ανάγνωση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου