https://www.youtube.com/watch?v=hh-P0PPolCI

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Ο Ιορδάνης, ο Μαρξ κι ο Βούδας στο ξενοδοχείο του Ντόμχναλ


O Michael O’Fallon είναι ιδρυτής των «Κυρίαρχων Εθνών» και CEO της «Κυρίαρχης Συμμαχίας». Με το site «Κυρίαρχα Έθνη» προπαγανδίζει την εθνική κυριαρχία και με την εταιρία «Κυρίαρχη Συμμαχία» υποστηρίζει τις ανάγκες (ταξίδια και συνέδρια) των ανά τον κόσμο συντηρητικών και θρησκευτικών οργανώσεων.

Όπως μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα των «Κυρίαρχων Εθνών», πάνω αριστερά εικονίζεται ο
πνευματικός και χρηματοπιστωτικός γκουρού της Ανοιχτής Κοινωνίας Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος θεωρεί την εθνική κυριαρχία αυταπάτη την οποία πρέπει να αφήσουμε πίσω μας, και πάνω δεξιά ο βρετανός τροβαδούρος του ευρωσκεπτικισμού και γκουρού της εθνικής κυριαρχίας Νάιτζελ Φάρατζ. Έχουμε, δηλ., μια μορφή θέσης-αντίθεσης.



Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, ο Michael O’Fallon οργάνωσε και ένα συνέδριο με τίτλο: «Κατανοώντας τις Αιτίες των Πραγμάτων». Γνωρίζοντας άψογα τις ανάγκες των συνεδρίων των πιστών ανθρώπων, έκλεισε δωμάτιο στο ύψους 178 μέτρων ξενοδοχείο του Ντόμχναλ και κάλεσε το νέο αστέρι του αντικομμουνισμού, τον Καναδό κλινικό ψυχολόγο Ιορδάνη Πίτερσον, να πεί την ιστορία του που έχει τίτλο: «Η Πολιτική Ταυτοτήτων & Το Μαρξιστικό Ψεύδος της Λευκής Υπεροχής» (την ιστορία αυτή τη λέει εδώ και ένα εξάμηνο σε διάφορα ακροατήρια στις ΗΠΑ και την πουλάει μαζί με το καινούργιο του βιβλίο «12 Rules for Life: An Antidote to Chaos» που είναι νο1 στις πωλήσεις στο amazon).


Δεν μας λέει τίποτε το καινούργιο ο Ιορδάνης. Με το πρόσχημα της μεταμοντερνιστικής μπούρδας (που επικαλέστηκε, εκτός των άλλων, και τον μαρξισμό), επιτίθεται στον πολιτισμικό μαρξισμό, μια άλλη μπούρδα που κατασκεύασαν Αμερικανοί εθνικιστές στοχαστές στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν την άνοδο της πολιτικής ορθότητας, του πολυπολιτισμού και των παρόμοιων) για να καταλήξει στα γνωστά περί θυμάτων του κομμουνισμού. Θα έλεγα την προσέγγισή του βουδιστική, δεδομένης της βαρύτητας που δίνει στον πόνο: life is dukkha (πόνος) και όταν βρω χρόνο θα επανέλθω).


[Τον πολιτισμικό μαρξισμό και την ιδεολογική χρήση του, καλό είναι να τον προσέξουμε. Το ιδεολόγημα αυτό, «γοητεύει» τους ανά τον κόσμο φασίστες και θρησκόληπτους και αυτό θα ήταν αστείο αν δεν υπήρχαν πολλοί διαταραγμένοι στον χώρο αυτό. Όταν στις 22/07/2011, ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ αφού έστειλε στον παράδεισο 77 ανθρώπους δημοσιοποίησε ηλεκτρονικά ένα κείμενο 1518 σελίδων («2083: Ευρωπαϊκή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας»), στο οποίο έκανε περισσότερες από 200 αναφορές στον πολιτισμικό μαρξισμό και τον οποίο συζητάει εκτεταμένα]


Αναρωτιέται κανείς γιατί ακόμα τόσος αντικομμουνισμός;

20+ χρόνια μετά το σάλο που προξένησαν σε όλον τον κόσμο ο Κουρτουά κι οι φίλοι του με την Μαύρη Βίβλο του Κομμουνισμού, οι πιστοί  ακόμη μετρούν τα θύματα της αντίπαλης θρησκείας (το παγκόσμιο μπεστ σέλερ των Κουρτουά κ.ά. πήρε την απάντησή του (με αντίστοιχο τίτλο: Η Μαύρη Βίβλος του Καπιταλισμού) και μέσα από τη Γαλλία (τάχιστα μεταφράστηκε και στα ελληνικά) και από τη Γερμανία από τον μακαρίτη Robert Kurz, αλλά λίγοι ασχολήθηκαν με τα εγκλήματα των νικητών (το γαλλικό βιβλίο μεταφράστηκε και στα τσέχικα και στα ιταλικά, ενώ το βιβλίο του Γερμανού, πέρα από λίγους στη Γερμανία, δεν απασχόλησε σχεδόν κανέναν).

Όπως και νάχει, το σίγουρο είναι ότι ο Ιορδάνης μπορεί να μην είναι κομμουνιστής αλλά σίγουρα είναι βουδιστής – αν και όχι τόσο καλά ενημερωμένος αφού dukkha σημαίνει κι άλλα πράγματα
Νομίζω ότι πρέπει να διευρύνει την κλινική τπυ εμπειρία, κουράρωντας περισσότερους βουδιστές ασθενείς.

ΥΓ. Ο φίλος μου John White, ένθερμος οπαδός του Ντόμχναλ και υπρασπιστής της θεϊκής αποστολής του, απαντώντας στο γιατί ακόμα τόσος αντικομμουνισμός, είπε: σοβαρά μιλάτε; ό,τι και να λέτε για την Κίνα, για κόκκινους καπιταλιστές και διάφορους δράκους, εγώ διαβάζω και ακούω τον πρόεδρο  Xi και το όραμα του για μια παγκόσμια αγορά υπό την ηγεμονία της Κίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου