https://www.youtube.com/watch?v=hh-P0PPolCI

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Fear of a Black Planet: Brothers Gonna Work It Out

 
Μένοντας στο μεσαίο σενάριο του ΟΗΕ, σε 85 μόλις χρόνια, οι λευκοί θα αποτελούν το 17% του γήινου πληθυσμού από το 24% που είναι σήμερα (αν συνυπολογίσουμε ως τέτοιους κατοίκους των ΗΠΑ (το 13% του του πληθυσμού των ΗΠΑ το 2100 θα είναι μαύροι)και τους κατοίκους της Κεντρικής/Νότιας Αμερικής και της Ωκεανίας, αλλοιώνοντας σημαντικά την κατάσταση υπέρ των λευκών αφού το 15% αυτού του 17% είναι βραζιλιάνοι που δεν είναι και τόσο λευκοί ως επί το πλείστον).
 

 
  • Η γηραιά, μόνη και «αγέρωχη» θα συνεχίζει να μειώνει τον πληθυσμό της (-13%, 2100 vs. 2015).
  • Η Β Αμερική και η Ωκεανία τα πάνε καλά με αύξηση 40% και 80%, αντίστοιχα.
  • Πολύ πιο κάτω η Λατινική Αμερική με 6% αύξηση, όπως και η Ασία με 11% - έχοντας αφήσει πίσω όμως το σημείο καμπής (κατά το 2060).
  • Και η μητέρα Αφρική θριαμβεύει με μια εκπληκτική αύξηση 270%!!
Ας μείνουμε στη γηραιά, τη μοναδική ήπειρο που μειώνει τον πληθυσμό της.



Εξαιρουμένης της Β Ευρώπης (Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Μ Βρετανία, Λιθουανία, Εσθονία, Λετονία, Φινλανδία, Ισλανδία, Ιρλανδία) που σημειώνει αύξηση 25% (η οποία φτάνει το 33% αν εξαιρεθούν οι Λιθουανία, Εσθονία και Λετονία στις οποίες ο πληθυσμός μειώνεται πάνω από 30%) και της Δ Ευρώπης (η μείωση οφείλεται στη συντριβή της Γερμανίας, στην οποία ο πληθυσμός μειώνεται κατά 22%, ενώ όλες σχεδόν οι άλλες χώρες τον αυξάνουν σημαντικά, με την Γαλλία να πετυχαίνει ένα +18% και κοντά στο 2060 να ξεπερνάει σε πληθυσμό τη Γερμανία για πρώτη φορά από τη δημιουργία της τελευταίας), τα άλλα ευρωπαϊκά φύλλα καταρρέουν.

Ο νότος, δεύτερος σε κατάρρευση μετά τους Ανατολικούς:


΄
Όπου η Ελλάδα 5η σε μείωση (με πληθυσμό το 2100 7.392.853 έναντι 10.954.617 το 2015) ακολουθώντας τους άλλους βαλκάνιους συγκάτοικους του πλανήτη.

Το τι θα γίνει ως τότε, φυσικά δεν το γνωρίζει κανείς. Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον να φανταστούμε πως οι λευκοί που τώρα έχουν την τεχνολογική/οικονομική ηγεμονία θα αντιδράσουν στην αμφισβήτηση αυτής της ηγεμονίας.

Το βασικό πλαίσιο όπου θα παιχτεί το θέατρο του πολέμου των πολιτισμών στον αιώνα (αν δεχτούμε πως υπάρχει τέτοιος πόλεμος) είναι αυτό.

Η Ελλάδα και σ’ αυτόν τον αιώνα δεν φαίνεται να έχει άλλα «όπλα» πέραν του «τουρισμού», δηλαδή του περιβάλλοντός της και του αρχαίου της πολιτισμού. Και καλό είναι να προπονηθεί για να κάνει φροντιστήρια αρχαίων ελληνικών σε όσους θα ενδιαφερθούν. Και να πουλήσει ήλιο, φιλοσοφία και ούζο.

Κατά τα άλλα ας ακούσουμε, μετά από ¼ του αιώνα, το προφητικό αριστούργημα του Δημόσιου Κινδύνου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου